Foci

2015.05.19. 19:19

A finálé főtáblát ér - A labdarúgó megyei MK elődöntői jönnek

Szerdán a labdarúgó Magyar Kupa küzdelmeiben a Zala megyei egyik elődöntőjére kerül sor: a Páterdomb-Hévíz találkozót 17 órától rendezik az egerszegi Matáv-pályán.

Kerkai Attila

Az másik elődöntőt jövő kedden rendezik, ugyanis az egyik résztvevőnek, a Tarr Sprint Andráshidára most szerdán egy másik fontos feladat vár, hiszen 18 órától a Femat-Csesztreggel szemben pótolja egy korábbról elhalasztott mérkőzését.

Visszatérve a Magyar Kupa megyei selejtezőire, továbbra sem tudni, hogy a legjobb négy közé jutott csapatok (Andráshida, Páterdomb, Hévíz, Lenti TE) közül végül mennyi indulhat az ősszel az országos főtáblán – tudtuk meg kedden Józsi Györgytől, az MLSZ Zala megyei igazgatójától. Korábban úgy volt, hogy Zalából a legjobb négy vehet majd részt a küzdelmekben. Józsi György evvel kapcsolatban annyit mondott: valószínűleg csak május 26. után derül ki véglegesen minden, amikor kialakul valamennyi osztályban az indulói létszám. Annyit megjegyzett, hogy a két zalai döntős biztosan tagja lesz az országos tábla mezőnyének.

Mint ismert, a Zala megyei Magyar Kupa helyosztókat június 3-án rendezik a ZTE-stadionban.

Még egy, a megyei labdarúgást érintő információ: május 20-21-én Nagykanizsán, a König Hotelben rendezik az MLSZ megyei igazgatóinak értekezletét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!