Sport

2015.05.21. 17:57

Bravúr Miskolcon - Javította eredményét a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata

Dunaújváros - A Miskolc Renegades elleni idegenbeli győzelemmel javította korábbi fővárosi botlását a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata.

Szabó Szabolcs

Miskolc Renegades –Dunaújváros Gorillaz 17-33 (10-0, 7-7, 0-13, 0-13)

Pontszerzők: Lakatos Bence, Huszár Gábor 1-1 TD, Jáborcsik Márk 1 FG és 2 XP, illetve Mészáros Márton, Dr. Bachrathy Dániel, Hegedüs Dániel, Lator Zsolt, Bachrathy Kornél 1-1 TD, Beretka József 3 XP.

A Budapest Cowbells 2 elleni pofon után az előzetesen esélyesebbnek tartott Miskolc Renegades otthonába látogatott az elmúlt hétvégén a dunaújvárosi csapat, amely ezúttal 0-10-es hátrányból állt fel és a második félidőben mutatott remek játékával lehengerelte a hazaiakat.

A gorillaz.hu oldalon Bachrathy Kornél így értékelte a diadalt:

– Vert helyzetből is sikerült felállni, ami nagy fegyvertény egy ilyen erős kerettel rendelkező, felkészült csapattal szemben. Nem kérdés, hogy a Grátz Vilmos edző által remek taktikával pályára küldött védelem hozta a momentumokat. Labdaszerzéseiken felbuzdulva a támadósor is hatékonnyá vált, a második félidőben szinte minden támadósorozatot pontokra váltottak. A mérkőzés második felének támadójátékára sem volt ellenszere az elfáradó miskolci védelemnek.

A mérkőzés védő MVP-je Madarász Attila LB, míg támadó MVP-je Hegedüs Dániel RB lett.

A Dunaújváros Gorillaz legközelebb május 30-án a Budapest Titans-t fogadja, majd június 6-án az Eger Heroes érkezik a Dunaújváros Stadionba. A sikeres folytatáshoz mindenképpen szükség lenne erre a két hazai győzelemre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!