Foci

2015.05.22. 18:12

Veszélytelen fürediek

Balatonfüred, Győr - Kétgólos vereséget szenvedett a Balatonfüredi FC idegenben, a labdarúgó NB III 28. fordulójában pénteken.

Horváth Gábor

Győr II- Balatonfüred
2:0 (1:0)

Győr, 50 néző. Vezette: Szvorda Melinda.

Gól: Irmes Dávid (42), Füleki Norbert (82).

Kiállítva: Simon Benjamin (91. p.).

Győri ETO FC II: Dukát Péter Sándor - Farkas Balázs, Kelemen Márk, Kozma Máté, Németh Márk (Lénárt András) - Szabó László, Szabó Tibor (Szücs Gergely), Medgyes Sinan, Irmes Dávid (Iván Alex) - Füleki Norbert, Szabó Bence. Edző: Németh Zoltán.

Balatonfüredi FC: Megyeri Gábor József - Szöllőskei Péter, Pécseli Szilárd, Domján Roland, Köbányai Levente - Simon Benjamin, Aranyi János, Switzer Nabil (Sárossy Dániel), Nagy Richárd - Gubicza Gábor, Pavlitzky Balázs. Edző: Földesi Károly.

Zuhogó esőben, műfüves pályán rendezték a találkozót. A meccs végig kiegyenlített volt, helytállt és olykor szépen játszott a Füred, de kapura nem volt veszélyes.

A fiatal ETO diktálta a tempót és kihasználta lehetőségeit. A 42. percben egy hazai szabadrúgás után Irmes csúsztatott fejese a hosszú sarokba vágódott, 1:0.

A 82. percben eladta a labdát a BFC, a kontra után Füleki fordult le és vágta a kapuba a labdát, 2:0.

A 92. percben Simont második sárgával állították ki a vendégektől.

Jók: Kozma, Füleki, ill. Aranyi, Szöllőskei.

Földesi Károly: - Megint meghaltunk a szépségben...

Tudósított: Fülöp Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!