Sport

2015.05.22. 19:12

Vasárnap a Vidi a KTE-t fogadja Székesfehérváron az utolsó hazai bajnokin

Székesfehérvár - Győzelemmel búcsúzna saját közönségétől vasárnap a bajnok Videoton FC labdarúgó-csapata. A fehérváriak Kecskemétet fogadják, az összecsapás 16.30-kor kezdődik.

Bobory Balázs

Ünneplésre várja a csapat a drukkereket vasárnap.

Ezt jelenleg akkor is furcsa leírni, ha tudjuk, van ok az örömködésre, hiszen a piros-kékek már fordulók óta bajnokként lépnek pályára, és fölényesen nyerik a magyar élvonalbeli bajnokságot.

A fiesztára azonban árnyékot vetnek az elmúlt hetek, napok eseményei.

Az utóbbi időben másról sem szólnak a hírek, hogy ki, mikor hagyja el a fehérvári csapatot, akár van szerződése, akár nincs. Fontos játékosok készülnek távozni, de sajnos úgy tűnik, néhány esetben nem túl diplomatikus és szerencsés a kommunikáció és ezt mesterséges hangulatkeltésnek is fel lehet fogni.

Nagyon reméljük, hogy a szezon végeztével valaki tiszta vizet önt a pohárba, és számokkal, tényekkel elmeséli, mi, miért történik a Sóstói Stadionban. Nagyon kíváncsiak lennénk, hogy a távozni készülő játékosok milyen ajánlatokra mondtak nemet, és a klubvezetés milyen céloktól vezérelve nem akarta, vagy nem tudta teljesíteni a kívánságokat.

Mondhatjuk azt is, hogy az utóbbi hetek hercehurcája után borítékolható volt a Videoton Magyar Kupa veresége a Ferencváros ellen a Groupama Arénában, de sokáig semmi jel nem mutatott arra, hogy mentálisan nem erős a társaság, aztán mégis összeroppantak a piros-kékek.

Úgy tűnik, Fehérváron csak rövid ideig lehetett felhőtlenül, önfeledten ünnepelni, a drukkerek számára kesernyés a szezonhajrá.

Éppen ezért becsületbeli ügy a Kecskemét vasárnapi legyőzése, a játékosoknak mosolyt kell csalni a szurkolók arcára, és megcáfolni, hogy fejben már messze járnak. Főleg azért, mert az összecsapás után közönségtalálkozót szervez a klub, a drukkerek személyesen rázhatnak kezet a labdarúgókkal.

Simon Ádámmal (jobbra) is találkozhatnak a drukkerek. Fotó: Molnár Artúr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!