Foci

2015.06.04. 12:36

Megye I.: az utolsó fordulóra maradtak még bőven eldöntetlen kérdések

A Viszló Trans megyei I. osztály 30. fordulója végérvényesen dönthet a dobogósokról, és a másik kieső csapatról.

Káldor András

Az utolsó fordulójához érkezett a Viszló Trans megyei I. osztályú pontvadászat, és azért maradtak bőven nyitott kérdések a záró játéknapra. A bajnoki címért járó elismeréseket ugyan az Iváncsa gárdája már hetekkel ezelőtt bezsebelhette, de a második és a harmadik helyekért még ádáz küzdelem folyik a Velence Bericap és a Mór együttesei között. Mindkét csapat idegenben játszik, és egyikre se vár sétagalopp Kislángon, illetve Polgárdiban. A kiesés tekintetében korábban eldőlt, hogy a Bicske az egyik búcsúzó, ám a végére így is két gárda van a veszélyeztetettek között. A Mezőfalva helyzete talán valamivel kedvezőbb, mint riválisának, a Dunafém-Maroshegynek. Idegenben lépnek pályára, a pillanatnyi forma, és nem utolsó sorban a szerencse is dönthet esetükben. Újoncként a Sárszentmiklós remek idényt zárhat, és legszebb álmaikban sem gondoltak arra, hogy akár a negyedikek is lehetnek. A másik két, tavaly feljutó együttes is dicséretesen szerepelt, csupán rajtuk múlik, hogy még jobb mérleggel fejezik-e be a szezont.

Június 6., szombat, 17.00

Iváncsa (1.)-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (7.)

Miskovicz Bálint az Iváncsa vezetőedzője: - Természetesen győzni szeretnénk, el akarjuk kerülni a tavaly elért 82 pontot, valamint motivál bennünket az is, hogy száz rúgott gól fölött végezzünk. Maradtak tehát célok az utolsó fordulóra, remélem a srácok is így érzik. Ahogy elnézem az országban is ott vagyunk az élcsoportban a gyűjtött pontok tekintetében, talán a Hódmezővásárhely csapatával lehetünk versenyben. A mérkőzés után elkezdődik a népünnepély, igazi fieszta lesz az iváncsai főtéren, ahová várjuk a szurkolókat, majd kivetítőn közösen megnézzük a Bajnokok Ligája döntőjét.

Június 7., vasárnap, 17.00

Sárszentmiklós (5.)-Martonvásár (8.)

Sárai György a Sárszentmiklós vezetőedzője: - Szeretnénk szépen búcsúzni, és, ha Isten is megsegít, és nyer a Puskás Akadémia a DPASE II ellen, akkor a negyedik helyen végezni.

Kisláng (12.)-Velence Bericap (2.)

Rehák Viktor a Kisláng vezetőedzője: - Nehéz mérkőzésre számítok, bízom abban, hogy az utolsó hazai kilencven percben jó mérkőzést láthat a közönség. Az egész éves teljesítményükkel, a mutatott játékkal elégedettek lehetünk, remélem az utolsó találkozó befejezése után is hasonlóképpen lesz. A célunkat teljesítettük, azzal, pedig nem foglalkozunk, hogy mi történt a múlt héten Polgárdiban.

Puskás Akadémia FC II (11.)-Dunaújváros PASE II (4.)

Sípos Zoltán a Puskás Akadémia FC II vezetőedzője: - Mindenképpen úgy készülünk, hogy a három pontot megszerezzük, tisztában vagyunk az ellenfelünk kvalitásával, tudjuk nagyon jól, hogy a 4. helyért harcolnak. Viszont ehhez az is szükséges, hogyha tizenegy a tizenegy ellen játszik nem úgy, mint a múlt héten, amikor tizennégy a tizenegy ellen küzdött akkor erre minden esélyünk meg is van.

Polgárdi Vertikál (6.)-Mór (3.)

Beszédes Sándor a Polgárdi vezetőedzője: - A múlt heti Kisláng elleni szép győzelem után egy jó csapat érkezik hozzánk, de szeretnénk megfelelni a feladatnak. Át akarjuk átmenteni az akkor mutatott eredményes játékot, és szépen zárni a bajnoki idényt. Jó lenne, ha minél több szurkoló kilátogatna, ők is kiálltak a csapat mellett, segítettek és szurkoltak. A fiataloknak továbbra is bizalmat szavazva azt várom, hogy viseljék ezt a terhet, és használják ki a lehetőséget.

Bicske (16.)-Szár (13.)

Gyimesi László a Bicske vezetőedzője: - Helyi rangadó lesz, győzelmet várok, annál is inkább, mert utolsó mérkőzésünk az első osztályban, és szépen akarunk búcsúzni szurkolóinktól. Jó játékot szeretnénk nyújtani, jó lenne, ha nem mínusz pontokkal zárnánk.

Tordas (10.)-Mezőfalva (14.)

Csillag Szilveszter a Tordas vezetőedzője: - Szépen szeretnénk búcsúzni az évtől, úgyhogy győzelmet várok. Meg akarjuk ismételni a Száron mutatott teljesítményünket, és játékot. Nem teljes a keretem, vannak hiányzóink, de ez már végigkísérte az egész tavaszunkat, együtt kellett vele élnünk.

Ercsi (9.)-Dunafém-Maroshegy (15.)

Gróf András az Ercsi vezetőedzője: - Kiesőjelölt ugyan a Maroshegy, de tavasszal voltak meglepő eredményei, tehát mindenféleképpen komolyan vesszük a mérkőzést. Ahogy már az előző héten is elmondtam, az utolsó két meccsünket szeretnénk megnyerni, mert amennyiben szerencsésen alakul számunkra a másik pályán az eredmény, akkor még egy helyet előrébb tudnák lépni a tabellán és szépen búcsúzni az évtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!