Foci

2015.06.08. 12:16

Megye I: az utolsó forduló válogatottja

Veszprém - Ilyen még nem volt! A megye I. utolsó fordulójának válogatottjába hárman is mesternégyessel kerültek be.

Horváth Gábor

Az Úrkút győzelemmel ünnepelte újabb, sorozatban hatodik bajnoki sikerét. Két rutinos embert emeltünk ki az aranyérmes soraiból: Korpos Tibor duplázott, Márton Gábor egyszer talált be az Öskü hálójába a 4:3-ra végződő meccsen.

A Csetény otthonában 2:2-re végzett az ezüstérmes Fűzfői AK ellen. A vendéglátóktól Új Tamást emeltük ki. Nem Nyári Dánielen múlt, hogy a FAK nem tudott nyerni, a fűzfői játékos duplázott.

Le a kalappal a Herend előtt, amely végigharcolta a szezont és nem sokon múlt, hogy a hajrában ellépjen a kieső helyről. A csapat Várpalotán sem kapott ki (2:2), többek között Bachstetter Tamás duplájának köszönhetően.

Az ugodi Hipság István négy találattal vette ki a részét a Sümeg kiütéséből (6:0), ami azért különösen szép, mert a játékos húszéves pályafutását zárta le ezzel a kiváló produkcióval.

A Peremarton 2:0 arányban múlta felül a Tapolcát, s ezzel bebiztosította bennmaradását, András Norbert a 12. percben szerezte meg a vezetést a hazaiaknak.

A pétfürdőiek idegenben gázolták el (2:9) a Balatonalmádit, Kaufmann Attila és a gólkirály Szabó Patrik egyaránt négyszer talált be, és Kallós Levente is eredményes volt. Az Alsóörs győzelemmel búcsúzott a megye I-től, Sárdi Mátét emeltük ki soraiból.


Szabó Patrik győzött

Harminchét találattal Szabó Patrik végzett a 2014/15-ös megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság góllövőlistájának az élén.A Péti MTE az utolsó fordulóban a Balatonalmádi ellen mesternégyest ért el, így a szezonban 37 gólt szerzett. A második helyen az Úrkút támadója végzett: Korpos Tibor összesen huszonnyolc gólig jutott, bár sokáig sérült volt. A harmadik helyen az Öskü csatára Talián Krisztián zárt, aki huszonkét gólt termelt.

Címkék#megyei I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!