Multidéző

2015.06.16. 09:00

25 éve írta a Vas Népe: Bankházat avattak Szombathelyen

Szombathely - Átadták azt a bankházat, amelyet a mezőgazdasági Szövetkezetek Országos Pénzintézete Részvénytársaság (Mezőbank Rt.) és az Iparbank Rt. építtetett a Mártírok terén.

Kelemen Attila

A városképet is szépítő reprezentatív épületben hétfőtől fogadnak ügyfeleket, addig a Mezőbank mindent előkészít a zavartalan munkához. Az Iparbank várhatóan augusztus elején költözik az új épületbe.

A reprezentatív épülethez a benne folyó munka is igazodott. Fotó: VN-archív

Dr. Kabai Gyula, a Mezőbank Rt. vezérigazgatója avató beszédében kifejtette, hogy a bank szombathelyi fiókja kezdettől eredményesen dolgozik, egyre több ügyfelet nyerve meg magának. Forgalma a néhány évvel ezelőtti egymilliárdról ötmilliárd forintra emelkedett. Vagyis létének, fejlődésének kiváló háttere a növekvő ügyfélköre, illetve tulajdonosi köre. E kör folyton bővülő érdekeltjei ragaszkodnak hozzá, s ez adja a bank további stabilitását.

Semmi kétség az iránt, hogy a reprezentatív épülethez a benne folyó munka is igazodik, és ez a személet vezérli a dolgozókat, hogy az ügyfél az úr, a bank a szolga. Minden eddiginél szélesebben, jobban kiterjeszti szolgáltatásainak körét, beleértve a lakossági szolgáltatásokat és a devizaszámla vezetést is. Ma már Szombathelyen is sok bank működik, és ebben a versenyben az lesz sikeres, amely a legjobb szolgáltatásokat nyújtja. Reményét fejezte ki, hogy sok gazdag bank lesz ebben a városban és az országban. Mert ha sok gazdag bank lesz, akkor lesz gazdag az ország, és benne a lakosság is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!