Székesfehérvár

2015.06.18. 18:05

Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője: Ma éjfélkor lejár a jelentkezési határidő

Szeretnél egy brand részese lenni? Szeretnéd átélni, milyen az, amikor a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője győzteseként mindenki téged ünnepel? Már tényleg ne habozz tovább, ma még jelentkezhetsz!

Buthy Lilla

Vagaszky Edina, Bokor Bianka, Csuti Anita: két közös pont is van a három név között: egyrészt mindhárman részt vettek a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyen, utána pedig a Miss Universe Hungary döntősei lettek. Molnár Fruzsina, Kerkuska Lilla, Horváth Bianka és Balázs Szabina a verseny után megfordultak számos kifutón New Yorktól Pekingig. A szépségverseny győztesei közül sokan más utat választottak: van, aki jogászként, közgazdászként, pedagógusként dolgozik, de találunk közöttük kiegyensúlyozott, boldog édesanyát is. Büszkék vagyunk az elmúlt évek döntőseire, csodaszép királynőire: ezért is fontos számunkra, hogy a következő tizenkét évben részesei, szervezői legyünk a versenynek.

Szeretnél egy évig a koronázó város királynője lenni? Jelentkezz! (Fotó: Archív)

Ha elmúltál 16, és még soha nem voltál döntős, akkor önéletrajzodat, egész alakos és portréfotódat, e-mail címeddel, telefonszámoddal együtt dobd be a Novotel Hotel gyűjtőládájába, vagy add postára a Fejér Megyei Hírlap címére (Székesfehérvár, Ady Endre u. 15.), de elküldheted e-mailben is a [email protected], vagy jelentkezz a fehervarszepe.feol.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!