Hírek

2015.06.20. 17:58

A bögöti férfiak és az egyházasrádóci nők nyerték meg a megyei önkéntes tűzoltók versenyét

Ivánc – Először adott helyet Körmend környéki település megyei tűzoltóversenynek: Ivánc volt a népes megmérettetés helyszíne. A helyi ÖTE és a Vas megyei Szent Flórián Tűzoltó Szövetség közösen rendezte az összetett versenyt.

Bakos Ágnes

Vas megye 17 településérőlösszesen 23 csapat vett részt. A férfiak versenyét a bögöti ÖTE nyerte, Torony és Pankasz csapata előtt. A nők között az egyházasrádóci lánglovagok bizonyultak a legjobbnak, Sorkifalud-Gyanógeregye lett a második, a szentpéterfai ÖTE csapata a harmadik. A gépjárműszerelési versenybe csak négy csapat nevezett, a rönökiek nyertek.

Egyébként a legtöbb lánglovaggal a szentpéterfai ÖTE érkezett a megyei megmérettetésre.

- Stafétafutással kezdtek, volt kismotorszerelési verseny és gépjárműszerelési, valamint elméleti és ügyességi verseny – sorolta a feladatokat Fritz József, az ivánci önkéntes tűzoltó egyesület elnöke, a megyei megmérettetés főszervezője.

Gyorsan, pontosan dolgoztak a csapattagok, mintha tényleg éles helyzetben kellett volna helytállniuk. A fárasztó versenyszámok után gasztronómiai és zenei élvezetekkel zárják a napot az önkéntes lánglovagok Iváncon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!