Sport

2015.06.21. 13:45

Egymással is megküzdöttek a veszprémiek

Szeged, Veszprém - Megyénket a VESC sportolói képviselték az idei országos felnőtt vívó-vidékbajnokságon. A két veterán ismét jól szerepelt.

Horváth Gábor

Egy év kihagyás után ismét megrendezték a felnőtt vívók országos vidékbajnokságát, amelynek Szeged adott otthont. A Veszprém megyeiek közül a hagyományoknak megfelelően a két veterán, Imreh László és Szalay Károly szállította a legjobb eredményeket.

Párbajtőrben Imreh bronz-érmet szerzett, Szalay hetedik lett. Tőrben Imreh a 10., Szalay pedig a 11. helyen végzett.

Előbbi kategóriában a két VESC-es a negyeddöntőben épp egymás ellen lépett pástra, Imreh végül nagyon szoros csatában győzött. Imreh a folytatásban, a döntőbe jutásért a későbbi győztes Serra Solttól kapott ki úgy, hogy félidőig még vezetett, de a
fiatal tehetség jobban bírta a hajrát.

Az egyetemi tanulmányait befejező, átigazolás előtt álló Klis Krisztián ezúttal nem jutott a legjobbak közé, a tizedik hellyel kellett megelégednie. Az élete első versenyén induló Szalay Szabolcs viszont várakozáson felül teljesített. Neves ellenfelek legyőzésével a középmezőnyben, huszonötödikként végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!