Sport

2015.06.23. 19:09

Júliusi indulás - FKC női kézilabdások nyári programja

Székesfehérvár - Kialakult az FKC női kézilabdázóinak végleges, nyári programja. A felkészülést július 8-án kezdik a Köfém-csarnokban.

Horog László

A fehérvári lányok július 8-án indítják a munkát a Versei úti létesítményben, az első felkészülési mérkőzést a hónap végén, július 31-én vívják. Egy napon azonnal letudnak két derbit is Bécsben, a Hypo vendégeként. Augusztus 6-7-8-án a romániai Zilahban szerepelnek nemzetközi tornán. Egy héttel később, augusztus 15-16-án Dunaújvárosban lépnek pályára a megszokott, nyár végi seregszemlén. Augusztus 18-án a Zilah viszonozza a másfél héttel korábbi vendégjátékot és teszi meg a 470 km-es távolságot Fehérvárra. Augusztus 22-23-án az FKC hölgykoszorúja Vácon lép pályára. Az osztrák Hypo augusztus 27-én érkezik, egy nap alatt két meccset vív a koronázó városban.

A hazai pontvadászat szeptember 2-án, szerdán kezdődik. A fehérváriak eddig három új játékos szerződtetését jelentették be. A kapuba Herr Orsolya és Sipeki Flóra érkezett, irányító poszton Tápai Szabina bevethető. A vezetők nem tétlenkednek, elmondásuk szerint az első tréninget követő sajtótájékoztatón még várhatók újabb bejelentések.

Csáki Viktória, a jobbszélső. Fotó: a szerző

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!