Csepreg

2015.06.26. 18:29

Szépül Csepreg

Csepreg - Ezentúl egy 3,5 tonnás teherautó segíti a Városgazdálkodás munkáját. A zöldterületek gondozásához szükséges eszközöket is beszereztek.

Cseszkó Tamás

- A modern városgazdálkodás felállítását tűztük ki célul - mondta Vlasich Krisztián, Csepreg polgármestere. - A mostani 3,5 tonnás teherautó csaknem 7 millió forintot ér, és további kézi benzinmotoros és elektromos eszközöket is beszereztünk, amelyek a zöldterületek gondozásában, a karbantartási és a felújítás folyamatokban is komoly segítséget nyújtanak majd - tudtuk meg Horváth Zoltántól, a Városgazdálkodás vezetőjétől.

Vlasich Krisztián hangsúlyozta, a most átadott teherautó és a benzinmotoros eszközök fedezetét teljes egészében a fegyelmezett, racionális és következetes gazdálkodás tette lehetővé.

Közösen tekintette meg az új járművet és eszközöket Rabi Imre, Hárominé Orbán Erika, Vlasich Krisztián, Horváth Zoltán és Ágh Péter országgyűlési képviselő Fotó: Cseszkó Tamás

Ágh Péter országgyűlési képviselő köszönetet mondott a városgazdálkodás munkatársainak, akik szavai szerint mindent megtesznek a rendezett, igényes településkép kialakításáért. A képviselő az átadott jármű kapcsán beszélt arról is, hogy akik beülnek egy-egy autóba, általában megbíznak annak vezetőjében. Így kell tennünk Csepregen is, felesleges vádaskodások, viták helyett össze kell fognunk, meg kell bíznunk a település polgármesterében, hogy közösen ki tudjuk használni az előttünk álló lehetőségeket fogalmazott Ágh Péter.

 

Címkék#Csepreg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!