eur:
387.17
usd:
357.87
bux:
67957.08
2024. május 22. szerda Júlia, Rita

James Bond-filmek helikoptereit és repülőgépeit árverezik el

A James Bond-filmek akciójeleneteiben felbukkant repülőgépekre és helikopterekre lehet licitálni a hét végén Beverly Hillsben.

Az eladásra kínált legértékesebb tétel a 007 - Polipka című film nyitójelenetének egymotoros repülője, amely akár 300 ezer dollárért (74 millió forintért) is elkelhet - közölte kedden a Julien's aukciósház.

A december 5-én kezdődő kétnapos árverésen a Halj meg máskor! című epizódból ismert légpárnás gépre is licitálhatnak az érdeklődők, továbbá elárvereznek egy mini helikoptert, amelyet a Csak kétszer élsz című, 1967-ben Sean Conneryvel forgatott filmben használtak.

Az aukción egyéb különleges hollywoodi relikviákra is szert tehetnek a gyűjtők. Marilyn Monroe egyik kabátjának kikiáltási ára például 40 ezer dollár (csaknem tízmillió forint).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Megérkeztek a várva-várt nyugati szállítmányok a frontra, Vovcsanszk heves ostrom alatt – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Megérkeztek a várva-várt nyugati szállítmányok a frontra, Vovcsanszk heves ostrom alatt – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Moszkva új rendeletet adott ki, amelyből kiderül, hogy Oroszország egyoldalúan lépett Finnországgal és a Litvániával közös balti-tengeri határ megváltoztatásában – írja a Kyiv Independent. A tervezet a nap folyamán törlésre került. Az orosz csapatok májusban újabb frontot nyitottak, Harkiv megyében is átlépték a határt, és fokozatosan haladtak előre a második legnagyobb ukrán város felé. A nyomulásukhoz hozzájárult, hogy az ukrán alakulatok súlyos ellátási hiányokat szenvedtek. A helyzet megszűnt a Reuters riportja szerint, ezért a jövőben sokkal nehezebb dolga lesz a támadóknak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×