Sport

2015.07.02. 19:04

Szabó Dani: két arany a bajnokságon

Székesfehérvár - Az U23-as, és junior atlétikai bajnokságon eredményesen szerepeltek a fehérvári ARAK atlétái.

Silye Sándor

A fehérvári fiatalok 2 arany, 2 ezüst és 2 bronzérmet termeltek . A junior Szabó Dániel volt a legeredményesebb, a 100 és a 200 méteres síkfutásban szerzett bajnoki címet. A két ezüst-érem egyike az utánpótlás korú Huszár Kittinek jutott, női hármasugrásban állhatott a dobogó második fokára, míg Zsiga Mónika 400 méter gáton ért másodikként a célba a juniorok közt. Az utánpótlás korú Siskó Zsófia a rúdugrók között érte el a harmadik legjobb eredményt, a junior Németh Kitti ugyanebben a számban szerzett szintén bronzérmet. Pálinkás Dóra (utánpótlás) 4. lett 100 síkon, gerelyhajításban a junior Bölcsik Fanni és Für Máté végzett az 5. helyen. A 400 m síkfutásban Zsiga Mónika a 6. lett. A junior 800 méteren Jahola Dóra a 8. helyen végzett.

- Szabó Dani hozta a papírformát, remek egyéni csúcsokkal győzött két számban, nála nem csak a mennyiség, de a minőség is megvan. Zsiga Mónika a felnőtt bajnokságon akar majd bizonyítani, örömünkre az újonc rúdugróink és a dobóink is bizonyítottak - értékelt Tölgyesi
Előd szakosztályvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!