Foci

2015.07.08. 19:43

Győzelemmel nyitott a Csákvár

Tatabánya - Az Aqvital FC Csákvár NB II-es labdarúgó-csapata szerdán lejátszotta első felkészülési mérkőzését.

Bobory Balázs

Bognár György és Toldi Gábor alakulata az NB III-as, szebb napokat megélt Tatabánya alakulatához látogatott. Szerencsére az ítéletidő miatt nem kellett elhalasztani a mérkőzést, így a két csapat meglehetősen jó körülmények között találkozott a bányászvárosban.

Az első félidőben egyértelműen a két különböző sorral játszót csákváriak domináltak, sőt, negyvenöt perc alatt kiütötték ellenfelüket, hiszen a szünetre 5-0-ra vezettek. Ebből négy gólt szerzett a korábban osztrák alacsonyabb osztályban szereplő, próbajátékon lévő Erős Dávid, valamint Mihály Dávid volt eredményes egyszer.

A második félidőben több fiatal is szóhoz jutott a Csákvárban, ez a játékrész már kevésbé volt sikeres, a Tatabánya kétszer is betalált, így végül 5-2-re győzött az NB II-es Fejér megyei alakulat.

A mérkőzésen már játszott a két új kapus, Kovács Attila és Gróf Dávid, a Szolnokról visszatérő Racskó Roland, valamint két bal oldali védőként bevethető futballista, Szekér Dávid és Baranyai Ádám.

A Csákvár szombaton a szlovákiai Gútán játszik újabb edzőmérkőzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!