Jégkorong

2015.07.14. 14:38

Rajt a ligában a Brassó ellen - Három hazai meccsel kezdenek az Acélbikák

Dunaújváros - Kevesebb mint két hónap múlva, szeptember 11-én, pénteken kezdődik a MOL Liga új idénye kilenc csapattal. A Dunaújvárosi Acélbikák a Brassót fogadják az első meccsen.

Gallai Péter

A nyitó fordulóban a címvédő, magyar bajnok és kupagyőztes Miskolci Jegesmedvék a Ferencvárossal játszanak majd otthon, az újonc Fehérvár AV19 a HSC Csíkszereda ellen kezd majd, a MAC Budapest pedig Debrecenbe utazik. A negyedik mérkőzés a Dunaújvárosi Acélbikák és a Corona Brasov összecsapása lesz. Az első szabadnapos az Újpest.

A MAC első hazai mérkőzését szeptember 14-én rendezik meg a Tüskecsarnokban a Csíkszereda ellen.

Az alapszakasz szeptember 11-től január 30-ig tart, a negyeddöntő február 2-től 6-ig, az elődöntő február 17-től március 3-ig, míg a döntő március 5-én kezdődik és legkésőbb márciu 19-én ér véget.

A feltüntetett menetrend jelenleg kilenc csapatra vonatkozik. A Román Jégkorongszövetség kérését, miszerint további romániai csapat is csatlakozna a bajnoksághoz, az MJSZ elnöksége a napokban tárgyalja, amelynek eredményeképpen a bajnokság kiírása módosulhat.

A szeptemberi további menetrend. Szeptember 13.: DAB FTC. Szeptember 18.: DAB Miskolc. Szeptember 20.: FTC DAB. Szeptember 22.: Debrecen DAB. Szeptember 25.: MAC DAB. Szeptember 27.:DAB Fehérvár AV19.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!