Bulvár

2015.07.15. 08:38

Sokkolóan apró bikiniben Simon Marcsi és Ashleigh Jade - meghódították a magyar tengert

Balatonfüred – Falatnyi fürdőruhákban fotózkodott a szombathelyi szépség, Simon Marcsi és ausztrál barátnője, Ashleigh Jade a Balaton közepén. Egy váratlan kerekezéssel zárták a fotózást a szupermodellek...

Bakos Ágnes

Vízibiciklit béreltek és a Balaton közepén fotózta az ausztrál stáb a magyar és az ausztrál szupermodellt. Egy bikinimárka próbafotózását tartották, külön kérésre Európa szívében. Remekül kiegészítette egymást a két szépség a sárga és a piros bikinikben – ezt a fényképek is bizonyítják...

Fotók: Alex Howell

A fotózás annyira jól sikerült, hogy észrevétlenül a magyar tenger közepéig sodródott a stáb a vízi járművükkel. Balatonfüredről indultak, majd, amikor elkészültek a képek, a tó közepéről a legközelebbi „szárazföldig” tekertek. Csakhogy nem Füreden, hanem Csopakon találták magukat... Vízibiciklis testedzéssel zárták a napot a lányok.

Fotók: Alex Howell

Marcsi és Ashleigh ma is munkával töltik a napot: ezúttal az egyik Vas megyei fürdőben veszik magukra az aprócska ruhadarabokat.

Mi ott leszünk, és hozzuk a legfrissebb fotókat! Addig pedig itt vannak a balatoni képek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!