Hírek

2015.07.15. 17:58

Miniszteri jókívánság: Dr. Hende Csaba meglátogatta a Dobó SE sportolóit

Szombathely – Szombathely országgyűlési képviselője fontosnak tartja a fiatal sportolók segítését, ezért is tett reggeli villámlátogatást a Dobó SE pályáján.

Cseszkó Tamás

Személyesen kívánt sok sikert dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője Gyurátz Rékának és Halász Bencének, a Dobó SE két ifjú sportolójának. A Németh Zsolt vezette Dobó SE versenyzői Svédországba utaztak a junior Európa bajnokságra, míg az ifik, Szentivásznky Péter, Rába Dániel és Németh Eszter az ifjúsági vb-n vesznek részt Kolumbiában.

Dr. Hende Csaba és Horváth Vilmos a Dobó SE pályáján. Fotó: Balassa Dániel

Dr. Hende Csaba lapunknak elmondta: öröm számára, hogy a Haladáson kívül több komoly sportcsapattal is büszkélkedhet Szombathely városa. – Ilyen a Németh Pali bácsi által alapított Dobó SE, ahol olimpiai bajnokot nevelnek, és példát mutatnak a fiataloknak. Jómagam is fontosnak tartom az itt zajló munkát – húzta alá a képviselő, aki korábban saját vagyonából 500 ezer forinttal támogatta a dobópálya korszerűsítését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!