Haladás

2015.07.18. 12:45

Az utcán állt a sor a Haladás Ajándékboltnál

A vasárnapi Szombathelyi Swietelsky-Haladás-FTC mérkőzés közeledtével egyre több bérletet és jegyet vásárolnak a szurkolók.

haladas.hu

Szépen fogynak a jegyek és a bérletek a vasárnap 18 órakor kezdődő Szombathelyi Swietelsky-Haladás-FTC bajnoki előtt. Szombat délután fél háromig körülbelül 2000 jegy (ebből 170 vendég) fogyott, de a bérleteket is viszik a drukkerek, közel 400-at értékesítettek.

A Kossuth Lajos utcai Haladás Ajándékboltban az utóbbi három napban rendszeresen az utcán állt a sor, gyakran az 1-es Postáig ért - tudtuk meg Séllei Árpádtól, az üzlet tulajdonosától.

Szombaton, tehát ma 16 óráig még a stadion 6-os pénztárában lehet jegyet, bérletet és klubkártyát venni.

Vasárnap 13-17 óráig lesznek nyitva a Rohonci úti pénztárak, ezt követően már nem lehet belépőt venni a 18 órakor kezdődő bajnokira. Vasárnap jegyet és klubkártyát árulnak, bérletet nem.

Sor a Haladás Ajándékboltban...

...és sor előtte, az utcán. Fotók: Haladás Ajándékbolt

Többször is megírtuk: noha a klubkártya a 2015/16-os bajnokságban már nem kötelező, jegyet, klubkártyát, bérletet csak fényképes igazolvány bemutatásával lehet vásárolni. Ha valaki több jegyet akar venni egyszerre, mindegyik tikkethez be kell mutatnia az illető arcképes igazolványát.

Az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet - kizárólag klubkártyával - belépőt venni.

Jegy és bérlatárakról ITT TÁJÉKOZÓDHAT.

VASÁRNAP MINDENKI A STADIONBA!HAJRÁ HALI!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!