Telekom Veszprém

2015.07.20. 09:59

Más csatorna közvetíti a veszprémi kézisek meccseit

Veszprém – Hamarosan vége a szabadságnak: a BL-döntős veszprémi férfi kézilabda együttes tagjaira szombaton már orvosi vizsgálat vár.

B. Virág Rita

A héten még pihenhetnek a játékosok, miközben megkezdődött a Veszprém Arénában a pálya felújítása. Hétfőn délben elkezdték felszedni a 2006 óta használt kék színű, Gerflor burkolatot. Ez a művelet nagyjából két napig tart majd, szerdától pedig már a szakemberek az aljzat munkálatokra összpontosítanak. Ez azt jelenti, hogy talajkiegyenlítést végeznek, hiszen az elmúlt évek igénybevétele miatt kisebb, nagyobb hibák keletkeztek az eredeti padlózaton.

Az új borítás, ami szintén kék színű lesz, szerdán érkezik meg és információink szerint úgy két és fél hét múlva lehet először használatba venni.

Azt is megtudtuk, hogy a 2015/16-os idényben biztos, hogy nem a Digi, hanem másik csatorna közvetíti majd a Bajnokok Ligája mérkőzéseket. A jogokat a Sport televízió vásárolta meg, így nagy valószínűséggel ott láthatjuk majd az összecsapásokat. A magyar bajnoki ütközeteket az új sportcsatorna, az M4 adja, míg a SEHA-Liga meccseket továbbra is a Digin láthatjuk.

A csapat játékosai szombaton reggeltől gyülekeznek, dr. Sydó Tibor végzi el náluk a kötelező orvosi vizsgálatokat. A terheléses teszteket a szakemberek 9 órától este 19 óráig végzik, majd másnap délelőtt folytatják. Vasárnap délután pedig már el is utazik a társaság, Roglát veszi célba, ahol egy hetes edzőtáborban vesz részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!