Sport

2015.07.24. 13:57

Veterán atléták sikerei - A Fejér megyeiek 17 aranyérmet szereztek

Országos Bajnokságot rendeztek Bp-en a veterán atléták részére július 18-án. A Fejér megyeiek 17 aranyérmet szereztek.

Bobory Balázs

A 17 éremből kilencet Rácz Katalin szerzett meg 1500 méteres síkfutás, 5000 méter, 100 méter gátfutás, 400 méter gátfutás, magasugrás, hármasugrás, kalapács, nehézkalapács, gerelyhajítás számokban nyert. Ezen kívül súlylökésben és diszkoszvetésben harmadik lett.

Pálinkás János az 55 évesek között magasugrásban első,gerelyhajításban második helyezett. Mindketten a Honvéd Szondi SE atlétái.

Az ARAK-ból Milosovics Zsuzsa az 50 évesek kategóriájában súlylökésben, diszkoszvetésben, kalapácsvetésben, gerelyhajításban aranyat szerzett. Szintén az ARAK versenyzője, a 65 évesek között induló Várhegyi László kalapácsban, nehézkalapácsban második, diszkoszvetésben negyedik lett. Pépp Zoltán, a DAC atlétája 400 méteres síkfutásban második helyezett lett.

A Hunyadi DSE két versenyzője, Farkasné Szagri Zsuzsanna kalapácsvetésben és gerelyhajításban, Szurok Eta a 400 méteres síkfutásban lett magyar bajnok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!