Sport

2015.07.31. 15:37

Négy Város Tornája: idén Lentiben a mezőny

Lenti - Újra bezárult a kör és a XXXVI. Négy Város Tornája elnevezésű labdarúgó viadalt ismét Lenti rendezheti meg szombaton és vasárnap.

Kerkai Attila

A történet talán ismerős már a futballszeretők számára, de azért elevenítsük fel, hiszen egy szép hagyományról van szó. Vagyis, Lenti, Barcs, Körmend és Celldömölk egyszerre, 1979-ben kapott városi rangot és ennek apropóján szerveztek futballtornát. Mindezt azóta is megrendezik, minden év nyarán, immár 36. esztendeje.

Az idén Lenti a soros vendéglátó, és nagy várakozással tekintetnek most a torna elé. Fehér Rudolf, a Lenti TE elnöke érdeklődésünkre elmondta, ahogy a hagyomány megköveteli, vasárnap a négy város polgármeseterei és a csapatvezetők közös ebéden vesznek részt, majd a helyosztókat tekintik meg.

Sebők József, a Sport 36 Lenti TE vezetőedzője jó alkalomnak tekinti a tornát felkészülésükben. Mint mondta, mindenkire számíthat, így az új szerzeményekre is, és egyértelműen a döntőbejutás a céljuk.

Szombaton 17 órától a Celldömölk VSE Körmend találkozót rendezik, majd ezt követően kerül sor a megnyitóra. Este 19 órától jön a másik elődöntő a Lenti TE - Barcs összecsapás.

A két győztes a vasárnapi döntőbe jut, míg a vesztesek a bronzéremért játszanak. A 3. helyért: 15.00. A döntő 17 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!