f1

2015.08.11. 14:40

Vettel nagyra értékeli, hogy Räikkönen nem beszél mellé

Sebastian Vettel szerint a Ferrari jelenlegi jó moráljához és légköréhez csapattársa, Kimi Räikkönen jelenléte is szükséges.

Tajthi Andrea

Fotó: Scuderia Ferrari

Egyelőre nem tudni, ki lesz Vettel csapattársa jövőre, mert bár az is lehet, hogy Räikkönen marad, de egyre inkább azt pletykálják, hogy Valtteri Bottas érkezhet a Jégember helyére.

"Tisztában vagyok a szerepemmel, hogy ez az egész a Ferrariról, a csapatról szól." - mondta Vettel. "Szóval szerintem ez a legfontosabb Kimi számára és számomra is jelenleg. Nyilvánvaló, hogy le akarom őt győzni, és ő is le akar győzni engem, ez normális versengés, de amit én igazán nagyra értékelek Kimiben, hogy ő nem süketel! Így mind a ketten egy irányba tudunk menni, hogy segítsük a csapatot."

"Bármi történik is, én úgy gondolom, hogy fontos, hogy fenntartsuk a meglévő morált és atmoszférát a csapatnál, és továbbra is egy irányba tartsunk, szerintem épp ez teszi lehetővé, hogy újra erősek legyünk, és visszatérjünk a csúcsra, amiről álmodunk."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!