f1

2015.08.16. 16:46

Lauda szerint a MotoGP látványosabb mint a Forma-1!

Feszülten várjuk, hogy Bernie mit szól ehhez a kijelentéséhez az osztráknak

Vámosi Péter

Fotó: Tajthi Andrea

A háromszoros Forma-1-es világbajnok Niki Laudát ezúttal a Moto GP Brno versenypályáján rendezett Cseh Nagydíjon vendégeskedett. Persze az F1-ben a Mercedest igazgató osztrák nem győzte kifejezni a csodálatát a kétkerekű versenyzés csúcsának a látványosságáért a média munkatársainak.

"Hihetetlen ahogy 350 km/h-s vagy gyorsabb sebesség mellett miképp kontrollálják ezeket a gépeket. Ez most a leglátványosabb versenyzési forma, amit manapság láthatunk. Sajnos a Forma-1 az ellenkező irányba tart. Az autókat túl könnyű vezetni és nem láthatsz ilyen csúsztatásokat meg hasonlókat. Nehéz megbirkózni ezekkel a motorkerékpárokkal, de pontosan azt mutatják meg, hogy milyen autókat kell hogy gyártsunk, hogy ismét nehezebb legyen vezetni őket." - fejezte ki csodálatát Lauda a motorversenyzés irányába.

Photo: Niki Lauda: “" target="_blank"">#MotoGP is more spectacular than #F1.” #CzechGP #Rossi #VR46 http://t.co/k8CSkZI1vB" target="_blank"

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!