Életmód

2015.08.18. 16:20

Sokat mesélhetnek rólunk alkotásaink

Veszprém - Várjuk olvasóink rajzait, amelyeket szakértőnk elemez, szerkesztőségünk e-mail-címére.

Napló-információ

A rajzok sok mindent elárulnak készítőjükről. Tudatalattinkban, tudattalanunkban féltve őrzött emlékeink, örömünk, fájdalmunk, sőt egész jellemünk érvényre jut, ha rajzolunk. A rajzolás az ember legősibb kifejezési formáinak egyike, és egyben a legfontosabb művészi kifejezési mód egyike is.

A rajzok vizsgálatához nagyon sok módszer áll rendelkezésre a legegyszerűbbtől a legaprólékosabbig. A rajzok sok mindent mesélnek a rajzolóról: fizikai, szellemi és lelkiállapotáról. A rajzok értő elemzésével feltárhatók olyan okok, amikkel nem tudunk, nem akarunk szembesülni, vagy csak nem veszünk róluk tudomást.

Medve Zoltán bioenergetikus, radiesztéta, egészségtan-szakértő évek óta készít munkája során rajzelemzéseket. Várjuk olvasóink rajzait a [email protected], vagy a Napló, 8200 Veszprém, Házgyári út 12. címre. A rajzokon mindenképpen szerepeljenek a következő motívumok: nap, ház, fa, kígyó, kerítés, út.

Lapunkban a rajzhoz mellékelt jeligéhez adjuk meg a válaszokat. Azokat az elemzéseket, amelyek nem tudnak print kiadásunkban megjelenni, a www.veol.hu-n olvashatják.

Címkék#rajz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!