Foci

2015.08.20. 08:10

Futsal: edzőmeccset vesztett a HVSE

Veszprém - Elvesztette első edzőmeccsét a két próbajátékost is tesztelő Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata.

Tóth Gábor

Veszprém-Swietelsky-Haladás VSE 5-3 (4-2).

– Veszprém, 100 néző, felkészülési futsalmérkőzés, v.: Bodnár, Kovács.

HVSE: Tyukász – Vidák, Horváth P., Hegyesi, Sipos. Csere: Matyi (kapus), Frizini, Molnár, Farkas. Edző: Marcos Angulo.

Gól: Horváth P. 2, Vidák.

A szombathelyi csapat szűk kerettel utazott Veszprémbe. Hajmási és Öreglaki válogatott kötelezettségei, Rácz, Vlasics és Németh P. pedig betegség miatt hagyta ki a meccset. A friss igazolás, Nagy Tamás Berettyóújfaluban intézte hivatalos ügyeit. Gyurcsányi ott volt Veszprémben, ám a bemelegítésnél meghúzódott, elővigyázatosságból nem lépett pályára. A létszámproblémák ellenére hajtós, jó meccset játszott erős ellenfelével a HVSE, tisztességgel helytállt.

Horváth Péter két gólt rúgott a veszprémi mérkőzésen. Fotó: Unger Tamás

A Haladásban két próbajátékos is lehetőséget kapott. A brazil Beranrdo Frizoni korábban játszott a Diósgyőr, a ZTE, a Pápa nagypályás NB I-es csapatában. Tizenöt éves koráig futsalozott hazájában, technikás, képzett játékos, erősítés lenne a szombathelyieknek – de még nem döntött arról, hogy felhagy-e a nagypályás focival. A szombathelyi Molnár Milán az Illés Akadémia neveltje, lenne helye a csapatban.

– Mindkét játékost szívesen látnánk – árulta el Somfalvi Csaba, a HVSE szakosztályvezetője. – Augusztus 25-éig tart az átigazolási időszak, addig pontot kell tenni mindkét ügy végére.

A Haladás a jövő héten két edzőmeccset játszik, hétfőn az osztrák első ligás Bécsújhely, szerdán pedig az NB II-es TF Budapest vendégeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!