Életmód

2015.08.23. 06:20

Tanítanak bennünket: igazi ajándék az úgynevezett kristály gyermek

A kristály gyermekek a szeretetet, békességet és ezáltal a felemelkedést hozzák közénk.

Tóth B. Zsuzsa

Egyik olvasónk, egy tapolcai nagymama kérésére írunk arról, hogy milyenek is az úgynevezett kristály gyerekek. Török Lajosné ugyanis azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy úgy hallotta, az ő kisunokásja, az egy éves Zsoltika kristály gyermek. A nagymama szeretne többet tudni arról, hogy mit is jelent ez. Peszlen Mária lelki segítő szerint a kristály gyermekek képviselik az emberi létezés következő lépcsőfokát.

A nagy tömegében a hetvenes években a Földanyára leszülető indigó gyermekek után érkeztek a 2000-es évektől ők, sőt, azok szülöttei is lehetnek. Mindannyiuk feladata: támogatni a Földön élőket, az emberiség felemelkedési folyamatát. Megmutatni, miként élhetünk szebb módon, hogyan szerezzük vissza képességeinket. Szembetűnő a kristály gyermekek esetében a hatalmas szemük. Átható, bölcs tekintetük zavaró lehet azok számára, akik nem szokták meg, hogy egy gyermek szinte olvas a tekintetükben. Boldogok, ha ezt viszonozzuk, ez a kommunikáció kristály módja ugyanis. Némelyik kristály gyermek csak nagyon későn kezd beszélni, de szüleivel mégis jól megértik egymást. A telepátiát használják. A kristály gyermekek aurája opál fényű. Vonzódnak a kristályokhoz, kövekhez. Nagyon jó babák, erősen kötődnek az édesanyjukhoz. Az átlagosnál nagyobb szükségük van arra, hogy ő megnyugtassa őket. Szeretetteljes gyermekek, gyakran próbálnak segíteni mindenkin, aki valamitől szenved. Képesek meggyógyítani magukat is elméjük erejével. Azonban erre mindenki képes, legfeljebb sokakat ők tanítanak meg rá. Elsősorban azért születtek le, mert fontos számukra, hogy felismerjük saját képességeinket, és a szeretet tudása alapján cselekedjünk. Mi, akik már itt élünk általában nem gondolunk élőlényként a Földanyára, ennek a tudatosítását is segítik. A kristály gyermekek csak akkor születnek meg, ha vágynak rájuk. Az ő nevelésük azonban tudatos nevelési folyamat, eltér a szokásos nevelési mintáktól. Már magzatként gyakran kommunikálnak a szüleikkel. Sőt, például kérhetik, hogy a leendő édesanya egészségesebben éljen, mire ők megfogannak. Aztán egy ultrahangos képen kirajzolódhat egy betű, amely a nevük kezdőbetűjét jelenti. Ők választják ki a nevüket ugyanis, amelyet megüzennek számunkra így, vagy a nagyobb testvéren keresztül.

A kristály gyermekek az emberiséget szeretnék összekapcsolni kreatív képességeivel. Megtanítanak táncolni, énekelni, zenét szerezni.

Csak legyünk nyitottak rájuk.

Az indigó pedagógussal jól kijönnek

Hiperaktívvá válnak, ha egy külső tényező nem engedi áramoltatni a magasabb energiáikat. Jó, ha olyan pedagógus foglalkozik velük, aki érti őket. A hierarchikus gondolkodásmód helyett a lelki szintű egyenlőség jellemzi ezeket a gyerekeket. Megérti a kristály kicsiket az indigó óvónő.



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!