Kézilabda

2015.08.27. 19:45

FKC: egy döntetlen és egy siker a Hypo elleni felkészülési mérkőzéseken

Székesfehérvár - Kétszer mérkőzött csütörtökön a bécsi Hypóval az FKC, a mérleg egy döntetlen és egy magabiztos győzelem.

Horog László

A fehérváriak pár héttel ezelőtt, ausztriai kirándulását viszonozták ezúttal a császárvárosiak, akik csütörtökön délelőtt és délután is összemérték erejüket az FKC lányaival a Köfém Sportcsarnokban. Előbbi derbin a hazaiak fiataljai kaptak szerepet, a vendégek félidőben 13-11-re vezettek, fordulás után fordítottak a fehérváriak, zsinórban négy találatot szerezve. A végeredmény 19-19 lett, ami megfelelt a játék képének, a Fehérvár góljait Májer (6), Rideg (3), Rózsás (3), Boldizsár (2), Kolics (2), Szemenyei (2) és Horváth (1) lőtte.

A második találkozón Bakó Botond a rutinosabb játékosoknak adott bizalmat. Az összecsapás elején felváltva estek a találatok, majd
3-3-nál ellépett a házigazda, 12-6-ra elhúzott. Az FKC győzelme nem forgott veszélyben, a félidei 17-10 után végül 32-22-re nyertek. A legtöbb gólt Bandelier (7) és Herr Anita (5) szerezte. A Fehérvár számára ezzel a derbivel zárult a felkészülési meccsek sorozata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!