Programok

2015.08.29. 07:43

Zene, valamint kultúra várja az érdeklődőket a megyében

A hét utolsó napján és a jövő héten is számos izgalmas és érdekes program várja a megyében élőket.

Bajdó Bettina

RENDEZVÉNY Csepregen a Művelődési és Sportházban ma 17 órakor a Csepregi Vegyeskar Egyesület 25 éves jubileumi estjére várja az érdeklődőket, ahol a zenéé és a szórakozásé lesz a főszerep.

KIÁLLÍTÁS Szombathelyen a Képtárban Schrammel Imre Kossuth-díjas keramikusművész, a Nemzet Művésze gyűjteményes kiállítása nyílott. Schrammel Imre szombathelyi születésűként mindig erősen kötődött a városhoz. Régi elhatározása, hogy alkotásainak java Szombathelyen megtekinthető legyen. Első lépésként 100 alkotás került letétbe a Szombathelyi Képtárba. A kiállításon belül kiemelt figyelemet szentelnek a Herend számára készült porcelánszobroknak, valamint a művész egyedi kísérletező kedvéről tanúskodó műveknek.

A Képtárban Schrammel Imre Kossuth-díjas keramikusművész gyűjteményes kiállítása nyílott meg Fotó: Unger Tamás

Körmenden a kastély Városi Kiállítóteremében Retina címmel nyílt fotókiállítás, mely a városi ünnepeken, köztereken készült különleges pillanatképekből összeállított, amatőr fotósok munkáit mutatja be. Ezen kívül a múzeum állandó kiállításai is látogathatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!