Sport

2015.08.29. 08:20

Az utolsó is bármikor nyerhet

A Szombathelyi Swietelsky- Haladás csapatkapitánya, Halmosi Péter szerint az angol meccseknél nem lehet biztosra menni.

Pum András

A zöld-fehérek 35-szörös válogatott csapatkapitánya, Halmosi Péter 2007 2008 között az angol másodosztályú Plymouthban futballozott, a Hull Citybe igazolt, ahonnan 2010 februárjában tért haza a Rohonci útra. A sárga-feketékkel egy évig a Premier League-ban szerepelt, 18 angol első osztályú bajnokin lépett pályára.

Halmosi Péter (jobbra) Plymouthban és Hull Cityben is futballozott

Cucut az angol első osztály negyedik körének két mai meccséről faggattuk.

Southampton (18.) Norwich (8.) (vasárnap, 14.00).

- Elöljáróban leszögezném, amit ismerőseimnek is mindig mondok: az angol meccsekre irtó nehéz tippelni, hiszen nagyon kiegyenlített a mezőny. Ez nem csak az első, hanem a másodosztályra is ugyanúgy igaz, az utolsó bármikor megverheti az elsőt na de ezért is szeretem az angol focit. Ami a Southampton- Norwich meccset illeti, két közel egyforma képességű csapat játszik egymással. A Norwich ellen annak idején sokszor futballoztam a Championshipben, ütős gárda volt. Szerintem nem bírnak egymással a felek. A tippem: x.

Swansea City (6.) Manchester United (4.). (vasárnap, 17.00).

- A Manchester United a világ egyik legnagyobb klubja, mindenhol győzelmi eséllyel léphet pályára. Az idén muszáj nyerniük valamit, sokáig nem engedhetik meg maguknak, hogy a dobogóra se férjenek fel. Amikor kint futballoztam, zsinórban nyerték a bajnoki címeket. A Swansea jó kis csapat, nem lesz egyszerű legyőzni a walesi gárdát. Döntetlen szerintem nem lesz a meccs. A tippem: 1, 2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!