Sport

2015.08.30. 12:19

Súlyos sérülés is akadályozta a füredieket

Balatonfüred, Győr – Már a második percben hátrányba került, mégsem vallott szégyent a veretlen ETO otthonában a Füred a labdarúgó NB III-ban.

Horváth Gábor

ETO–BFC 3:1 (2:0)

Győr, 2500 néző.

Vezette: Sipos. ETO FC: Horváth – Köles, Kozma, Nagy, Németh M., Pongrácz, Kerékgyártó (Németh L., 65.), Weitner (Demjén, 54.), Szabó (Vankó, 60.), Mayer, Illés. Edző: Németh Zoltán. Balatonfüredi FC: Szabó – Rudolf, Oroszi, Gál, Böröczky, Rápó (Gólya, 19.), Aranyi, Somodi (Switzer, 76.), Baldauf, Tóth (Mayer, 63.), Wágner. Edző: Földesi Károly. Gólszerző: Kerékgyártó (2.), Weitner (13.), Mayer (47.), illetve Wágner (69.) Gyorsan hátrányba került a Füred, a hazaiak erősen lesgyanyus helyzetből találtak be. Egy figyelmetlenség után Weitner növelte tovább a különbséget tíz perccel később. Nem sokkal később Rápó súlyos sérülést szenvedett, s valószínűleg hosszabb időre kiesik a játékból.

A Füred a folytatásban már sokkal jobban védekezett és több kontrát is vezetett.

A második félidő elején ismét két percre volt szüksége a Győrnek ahhoz, hogy betaláljon. A BFC szabadrúgásból szépített, majd a kapujához szegezte a hazai csapatot, de újabb gólt már nem sikerült szereznie.

Földesi Károly: – Összességében méltó ellenfelei voltunk a Győrnek. Sajnos a korai gól meghatározta a meccset. Az eddigi találkozóink közül most játszottunk a legjobban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!