Haladás

2015.09.01. 20:28

Remek U15-ös akadémista siker Agárdon

Két-két győzelem és vereség mellett egy döntetlen a mérlege a második fordulóban az Illés Akadémia-Haladás együtteseinek

Pum András

U14
MTK–Illés Akadémia-Haladás 7-1 (4-1). – Agárd, 2. forduló, vezette:
Kovács M.
Gól: Jakab (35.).
Illés Akadémia-Haladás: Hegyi – Rédei (Sólyom), sztor, Illés – Woth, Debreczeni (Meggyes),Szalay (Babócsi), Séfer, Jakab. Edző: Bánfalvi Attila.
A szombathelyiek nem tudták megismételni múlt heti teljesítményüket, lassan gondolkodtak és cselekedtek, megérdemelten nyert az MTK. 
3. forduló, szombat, 13.00: Illés Akadémia-Haladás–Diósgyőr

U15
MTK–Illés Akadémia-Haladás 1-3 (1-1). – Agárd, 2. forduló, vezette:
Czene-Joó. 
Gól: Edelényi (11.), Tóth G. (45.), Szekér (53.). 
Illés Akadémia-Haladás: Csutorka – Huszti (Kónya), Bokor, Bognár, Balogh – Edelényi (Horváth M.), Nyíri, Nyári – Zubor (Szekér), Burai (Nagy K.), Illés B. (Tóth G.). Edző: Bánfalvi Zsolt.
Ki-ki mérkőzés volt, mindkét csapat próbált támadni, a szombathelyiek több helyzetet dolgoztak ki ellenfelüknél, megérdemelten nyertek. A színvonalas találkozón az Illés Akadémia valamennyi játékosa jó teljesítményt nyújtott.
3. forduló, 13.00, Rohonci úti stadion: Illés Akadémia-Haladás–Diósgyőr.

U16
Illés Akadémia-Haladás–ZTE 2-0 (0-0). – Illés Akadémia, 2. forduló, vezette
: Fördős.
Gól: Szabó D. (69.), Szilágyi (87.).
Illés Akadémia-Haladás: Oswald – Szalai (Horváth K.), Latyák, Labát, Acsádi – Keresztes (MARTON), Vargovics (Putz), Dorner (Kovács Á.) – SZILÁGYI, Szabó D. (Acsádi), BÁRDICS. Edző: Csordás Csaba.
A helyenként jól futballozó Illés Akadémia felőrölte masszív ellenfelét és megérdemelten nyert.
3. forduló, szombat, 10.00: Diósgyőr–Illés Akadémia-Haladás.

U17
Illés Akadémia-Haladás–ZTE 2-2 (1-1). – Illés Akadémia, 2. forduló, vezette
: Krasznai.
Gól: Bolla (45.), Tóth Marcell (89.).
Illés Akadémia-Haladás: Somogyi – Imre, GÁL, BOLLA, Pálóczi – Holzmann (KOVALOVSZKI), KISS B., Füleki – Kiss T. (Nagy D.), Szántó (Bontó), Winkler (Tóth M.). Edző: Desits Szilárd.
Kiegyenlített első félidő után a hazai csapatnak a másodikban a ziccerek alapján simán a maga javára kellett volna fordítania a mérkőzést. Ez a 89. percben sikerült is, ám a 90. percben kiegyenlített a zalai csapat.
3. forduló, szombat, 10.00: Diósgyőr–Illés Akadémia-Haladás.

Az Illés Akadémia-Haladás U17-es csapatának játékosa, Kiss Bence jól futballozott a ZTE ellen

U19
ZTE–Illés Akadémia-Haladás 1-0 (0-0). – Zalaegerszeg, 2. forduló, vezette:
Kiss Sz.
Illés Akadémia-Haladás: Gyécsek – KÖNCZÖL, Kőris (Horváth K.), Mészáros, Tóth G. – KERESZTES, Szőke (Derdák), Marsai – Deéry (Kovács Z.), Petró, Gönczö. Edző: Kuttor Attila.
Tipikus egygólos mérkőzést vívott a két gárda, a hajrában a vasiaknak megvolt a lehetőségük, hogy eldöntsék a meccset – ám ziccert hibáztak. Pár perc múlva a zalaiak betaláltak, ezzel nyertek. A vasiak hiába tettek meg mindent a meccsen, pont nélkül maradtak.
3. forduló, szombat, 10.00, Rohonci úti stadion: Illés Akadémia-Haladás–Diósgyőr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!