Foci

2015.09.02. 18:54

A Mezőfalva Baracson nyert a kupában

Baracs - A labdarúgó Magyar Kupában a Baracs a Mezőfalvát fogadta. A vendégek 3-1-re nyertek.

Horváth László

Baracs - Mezőfalva 1-3 (1-1)

Baracs, 110 néző. Játékvezető Rózsa József. Asszisztensek Hajdu Balázs és Dinnyei Norbert.

Baracs: Tóth N., Bartók S., Éliás Zs., Mészáros S., Rezes S., Prókai N., Sebestyén G., Suplicz M., Sőregi G., Mészáros Á. Cserék: Idei Sz., Hír O., Balogh D., Kuminka M., Bartók M., Balaskó I.

Mezőfalva: Rigó L. Balázs S., Szabó Cs., Benczik Zs., Huber B., Tóth Á., Boros B., Móricz Cs., Nagy M., Balogh I., Cséplő K. Cserék: Sümegi Á., Balogh D., Váradi T., Kéri D.

Góllövők: Sebestyén Gergely. illetve Boros Benjamin, Balogh Imre, Sümegi Ádám.

Boros Benjamin mellett sárgában felugró Hepp Miklós fejesével majdnem egyenlített Baracs

Erősen kezdtek a vendégek. Az első negyedórában a mezőfalvi Benczik 20 méteres lövése szállt Tóth kapuja fölé. A 24. percben Boros kapott remek labdát a tizenhatos vonalától nem messze. Jobb belsős rúgása a felső lécről vágódott a hálóba. 0-1. A 40. percben hazai akciónak köszönhetően egyenlített Baracs. Éliás beadását Sebestyén küldte kapuba. 1-1. A szünet után tovább folytatódott a vendégek mezőfölénye. A 60. percben Balogh Imre pofozta gólvonalon túlra a labdát. 1-2. A találat után nagyobb sebességre kapcsolt Baracs. A 78. percben a csereként beálló Sümegi végleg pontot tett a mérkőzésre. Balogh szögletkörnyéki beadását vágta Tóth mellett a kapuba. 1-3.

- Mindig az utolsó passz hiányzott a befejezéshez. A mérkőzés második részének elején nagyobb reményeket tápláltunk - Fink Viktor, Baracs.

- A fiatalok remekül helytálltak. Egy percig sem féltem a kudarctól. A félidő utáni holtpont kicsit izgalmasabbá tette a mérkőzést, de vereségtől nem kellett tartani - Masinka László, Mezőfalva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!