Friss! Brutálisan, a nyílt utcán rabolták ki Jeff Amentet

A villámgyors és erőszakos támadást hiába rögzítette a kamera, egyelőre nem tudják, kik voltak a tettesek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Pearl Jam együttes basszusgitárosát a napokban brutálisan megtámadta egy maszkos férfiakból álló rablóbanda, adta hírül az AP hírügynökség.

Jeff Ament és Stone Gossard

Jeff Ament és utastársa, Mark Anthony Smith a minap éjjel éppen egy atlantai stúdió elé kanyarodtak be egy dzsippel, ahol a Pearl Jam legújabb albumának a felvételei folynak, amikor hirtelen három álarcos férfi bukkant elő a környező fák mögül.

A semmiből ott teremtek

A késsel felfegyverzett támadók betörték a gépjármű ablakát, majd pénzt követeltek a megdöbbent utasoktól.

Amikor Ament menekülni próbált, egyikük utána ment és leteperte a földre, aztán ellopta az útlevelét.

Végül két laptoppal, egy Blackberryvel és hozzávetőlegesen 3000 dollár  - több, mint hatszázezer forint – készpénzzel távoztak.

Egyelőre nem tudni, kik voltak

Bár a zenész képes volt lábra állni a támadás után, láthatólag fejésrülést szenvedett, amit később a kihívott mentők láttak el.

Az egész rablást rögzítette egy térfigyelő kamera is, de mivel a támadók maszkot viseltek, eddig nem sikerült a nyomukra akadni.

A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Pearl Jam egyébként egy 1990-ben alapított, rendkívül népszerű, több Grammy-díjjal kitüntetett amerikai alternatív rockbanda.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Közel húszéves pályafutásuk során világszerte negyvenmillió albumot adtak el, ezenfelül több sikeres mozifilm zenéjéhez  - Pókember; Majdnem híres; Vigyázz, kész, szörf! - is hozzájárultak.

Ezt is szeretjük