Sport

2015.09.07. 19:29

Futsal: a dunaújvárosi együttes végig kézben tartotta a meccset

Dunaújváros - A 2015/2016. évi futsal első osztályú bajnokság második fordulójában hétfő este hazai pályán játszott a Dunaferr-DF-Renalpin FC együttese.

Gróf András

Dunaferr-DF-Renalpin – Aramis SE 5-3 (3-1)
Dunaújváros Sportcsarnok, 400 néző. Vezette: Baghy Csaba, Futó Tamás (Harmath Zsolt).
Dunaferr-DF-Renalpin: Reveland – Hosszú Á., Horváth Sz., Fekete R., Klacsák. Csere: Rigó (kapus), Nagy A., Ivacs, Schrancz B., Aradi, Bognár, Hajnal R., Hegedűs, Fridrich. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

A harmadik perc végén Schrancz Balázs távoli lövése a kapufáról vágódott a hálóba (1-0). Az első negyedóra végén Hosszú tíz méterről vette be a vendégek kapuját (2-0). A játékrész hajrájában Jovánczai szépített (2-1), de másodpercekkel később Horváth Szabolcs újra kétgólosra növelte az előnyt (3-1). A huszonhetedik percben ismét Horváth lábáról került a kapuba labda (4-1). Öt perccel később Roni parádés találattal szépített (4-2). Nem sokkal később Klacsák sarokkal szerzett gólt (5-2). A végeredményt két perccel a befejezés előtt Szeghy állította be (5-3).

A forduló további eredményei: Rába ETO – Déli Futsal 13-1, Swietelsky- Haladás VSE – Nyírlugaj KSE 7-3, Rubeola FC – Göcsej SK 2-4. A MVFC-Berettyóújfalu – FC Veszprém találkozót későbbi időpontban játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!