Jégkorong

2015.09.13. 19:48

Acélbikák: becsüteles küzdelem a rajton

Dunaújváros – Megkezdte menetelését a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata a MOL Ligában. Az együttes a Fradit fogadta.

Agárdy Csaba

A dunaújvárosiak a Ferencvárost fogadták, és kimondottan élvezhető mérkőzésen 5-3-as vereséget szenvedtek. A fiatal Acélbikák a vereség ellenére remekül helytálltak, hiszen a liga legkisebb költségvetésével nem adták könnyen a bőrüket. Null-három után sem estek össze, a kiegyenlítés is sikerült, de az utolsó harmadban bekapott két gólra már nem érkezett válasz.

Dunaújvárosi Acélbikák – Ferencvárosi TC 3-5 (0-3, 3-0, 0-2)

Dunaújvárosi Jégcsarnok, 800 néző. Vezette: Mayer, Halassy, Pálkövi, Váczi.

DAB: Duschek – Smith 1 (1), Revák, Busbacher, Sijka, McCann – Lencsés, Hruby, Azari 1 (2), Borbás (1), Peterdi 1 (1) – Léránt, Dörök, Szepessy B., Szepessy M., Odnoga – Nagy, Mátyásy, Németh, Magosi. Edző: Lee Gilbert.

FTC: Ágoston – Apelis 1, Hietamaki 1, Dubek (1), Kovács (1), Kiss G. (1) – Suoraniemi, Lévai, Manninen, Fliszár (1), Rafaj 1 – Géczi, Pál, Farkas (2), Galló 1 (1), Papp Cs. 1 (1) – Üveges, Fekti (1), Ódry, Mach. Edző: Greg Lindqvist.Kiállítások: 2, illetve 28 perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!