Lóerő

2015.09.24. 14:08

Zángó Zoltán lett a bajnok

Újabb bajnoka van a koronázó városnak, idősebb Zángó Zoltán a drifted.hu szakágban az első helyen végzett 2015-ben.

Káldor András

Zángó Zoltán (elöl, jobbra), mellette a fia, mögötte az autó, rajta a kupa, és a boldog csapat

Remekül indult az idei év a Zángó Drift Team PRO kategóriájában versenyző idősebb Zángó Zoltán számára, hiszen sorra szállította a jobbnál jobb eredményeket, futamokat nyert, és vezette kategóriáját. Legutóbb azonban a Bélkő-hegyi versenyen úgy összetörött a gyakorlókör alatt az autója, hogy kérdésessé vált, hogy be tudja -e fejezni a versenyt. Szerencsére kölcsönautóval a kvalifikációt tejesíteni tudtam, így nem estem ki, és megmaradt az esélyem, hogy az utolsó versenyen harcban lehetek az első helyért - tudtuk meg a versenyzőtől. A Tökölön rendezett Végső Összecsapásra azonban egy teljesen új autót kellett építeniük segítőivel.

- Leköltöztem Celldömölkre, ahol Kuti Lászlóval a régi E36-os BMW főbb alkatrészeit egy E 40-es be tettük át. Itt akadtak problémák, több méretbeli differencia is volt, de az utolsó pillanatban elkészült az autó. Más kérdés, hogy még a verseny alatt is ebből adódóan tele voltunk gondokkal, folyt az olaj, de ennek ellenére, meg tudtam nyerni a versenyt. Óriási köszönet a segítőimnek, és legfőképp a feleségemnek, aki végig támogatott, és elviselt - mondta boldogan a bajnok.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!