Foci

2015.09.25. 12:18

Teltházas rangadó Felcsúton

Felcsút - Az OTP Bank Liga 10. fordulójában a Puskás Akadémia FC 18 órakor a Ferencvárost fogadja telt ház előtt a Pancho Arénában.

Káldor András

Különleges mérkőzésre készül a Puskás Akadémia FC együttese. A Ferencváros gárdája érkezik Felcsútra, ráadásul a zöld-fehérek nemcsak a tabellát vezetik toronymagasan, kilencpontos előnnyel, hanem ennek eredményeként ők a világ jelenlegi legjobb formában lévő csapata! Rekordot döntöttek, mivel egyetlen más együttes sem mondhatja el, hogy legutóbbi tíz bajnokiját mind megnyerte, derül ki a transfermarkt.de adatai alapján. A német szakportál szerint az élvonalbeli bajnokságok csapatai közül kizárólag az Fradi dicsekedhet ilyen sorozattal. A Puskás AFC a héten jókora gödörbe lépett azzal, hogy a Magyar Kupából kiesett az NB III-as Kozármislény otthonában.

Nem véletlenül volt emiatt dühös Robert Jarni vezetőedző. - Sajnos, ami történt, az megtörtént, nem tudunk már változtatni rajta. A csapatból sokan mélyen a tudásuk alatt teljesítettek, megközelítőleg sem hozták azt a szintet, ami elvárható tőlük - nyilatkozott az idő előtti búcsúról. Majd rátért a Ferencváros elleni találkozóra. Nagyon masszív játékerőt képvisel a Fradi, gyakorlatilag ugyanúgy készülünk a Fradi ellen, mint bármelyik másik csapat ellen. A Ferencvárosnak is megvannak a gyengeségei, kis sebezhető pontjai, amelyeket megpróbálunk majd kihasználni szombaton. Extrán motiváltak a játékosaink, ha betartják, amit kérünk tőlük, akkor nagy baj nem lehet - tette hozzá a horvát szakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!