Sport

2015.09.26. 17:29

Teke - Papírforma siker a nőknél, értékes győzelem a férfiaknál

A szuperligás zalai tekecsapatok közül a ZTE ZÁÉV női együttese hazai pályán magabiztosan érvényesítette a papírformát. A ZTK FMVas a fővárosban a Ferencváros ellen rangadót játszott, amelyet nagy küzdelemben megnyert.

Zalai Hírlap Sport

A zalai lányok semmi esélyt nem adtak a szerény képességű Ipartechnika  Győr csapatának. A hazaiak első három dobója biztosan  verte ellenfelét Airizer Emese 100 fával volt jobb a győri játékosnál. A jelentős  fa előny mellé három meccspontot is szereztek a házigazdák. A folytatásban egy kérdés maradt a ZTE ZÁÉV nullra veri ellenfelét, vagy a Rába-partiknak sikerül a becsület pontot megszerezni. A  8:0-s siker  tekés nyelven szólva egy „üres” dobáson  múlott.  Baján János edző  nem volt elégedetlen, mivel az Európa Kupa előtt előtt fölényes győzelmet aratott csapata. ZTE ZÁÉV – Ipartechnika Győr  7:1 (3325 : 3128).

A  ZTK FMVas az idei szezonra megerősödött Ferencváros vendége volt. A találkozó mindenképpen rangadónak számított. A házigazdákat két egykori egerszegi  játékos Farkas Sándor, Botházy Péter erősítette. A vendégek a találkozó elején két meccspontot szereztek, és több mint 50 fás előnyre tettek szert. A folytatásban bele erősítettek a hazaiak  a második körben ők szereztek  két meccspontot. A zalaiak  biztosan tartották fa előnyüket, így a  több ütött fával megnyerték a  találkozót.  Nagyon értékes két pontot szereztek a  fővárosban, és sikeres főpróbát tartottak az Európa Kupa szereplés előtt. Ferencvárosi TC – ZTK FMVas   3:5  (3527 : 3573).

Címkék#teke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!