Sport

2015.09.27. 10:32

Elgázolta a Győr a vendég sárváriakat

Győr - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a feljutásért harcoló Győr vendégeként futott bele kiadós vereségbe a Sárvár.

Tóth Gábor

Győri ETO - Sárvár FC 6-0 (3-0). Győr, 1500 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Dolengo B.

Sárvár: Osvald Csákvári, Subicz, Horváth A., Ambrus Tancsics (Ódor, 59.), Rózsa, Rajos Sipos B. (Potyi, 25.), Tóth L. (Csire, 75.), Klauzer. Edző: Takács Gábor.

Gól: Németh (22.), Illés 3 (24., 40., 78.), Mayer 2 (55., 82.).

Kiállítva: Horváth A. (21., Sárvár).

A jó formában lévő, veretlen, tavaly még NB I-es Győr nagy lendülettel esett neki ellenfelének. A Sárvár szervezett védekezéssel állta a rohamokat. Ám egy középpályán megszerzett labdából kontrát indított az ETO, Horváth pedig visszahúzta a kilépő győri csatárt. A szabálytalanság a 16-oson kívül történt, de a sértett beesett a büntetőterületre. A játékvezető 11-est és kiállítást ítélt. A büntetőt egyébként Osvald védte, de a kipattanót a kapujába rúgták. A történtek megfogták a vendégeket, a szünetig még két gólt kaptak. Fordulás után rendezte sorait a Sárvár, kiegyenlített lett a játék, mégis növelte előnyét a kapu előtt kíméletlen ETO. 4-0-nál a sárváriak Subicz révén kihagytak egy 11-est, a kipattanót is védte a kapus, és Ódor elpuskázott két helyzetet. De a Győr erős tempót diktált, szinte minden játékosa rohamozott, a Sárvár pedig egyre fáradt, egyre többet hibázott. Végül belefutott egy kiadós vereségbe.

Takács Gábor: A mérkőzés sajnos a 20. percben a kiállítással és a 11-essel eldőlt. A második félidőben voltak jó pillanatainak kihagytunk egy 11-est, két helyzetet , de a végére elfáradtunk.

További eredmények: Dorog Tatabánya 1-0, Mosonmagyaróvár Csorna 1-0, Puskás Akadémia II. Balatonfüred, Ferencváros II. Érd, Videoton II. III. Kerület, Andráshida Csepel, Diósd MTK II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!