Sport

2015.09.27. 17:56

Csákvár-Vác: megérdemelt győzelem az újonc ellen

Csákvár – A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában a Csákvár csapata a Vác együttesét látta vendégül vasárnap délután.

Krebsz András

Aqvital FC Csákvár – Vác FC 2-1 (1-0).
Csákvár, 300 néző, vezette: Molnár Attila.
Csákvár: Gróf – Hajdú, Racskó, Dulló, Baranyai – Bakos, Fényes – Bartos(Molnár Cs. 57.), Kocsis G., Molnár T.(Nyilasi 90.) – Makrai(Mihály 58.). Vezetőedző: Toldi Gábor.Vác: Tajti – Tóth G., Dlusztus, Görgényi, Hegedűs – Farkas, Tóth B. – Obot(Rusvay 79.), Csirszki(Magos a szünetben), Zsolnai R. – Prasler(Frank a szünetben). Vezetőedző: Sisa Tibor.

A találkozó első negyede kiegyenlített játékot hozott, aztán a 24. percben megszületett a hazai vezetés: Bakos tekert jobbról középre, az érkező Kocsis Gábor pedig 9 méterről, kapásból, estében lőtte a labdát a hálóba, 1-0! A 30. percben Bakos tizenhatos vonaláról elengedett lövését szépen védte Tajti, a Makrai által visszafejelt labdát hatalmas bravúrral tolta a felső lécre a visszafutó hálóőr, nem sokkal később Kocsis az ötösről fejelt ajtó-ablak helyzetben a jobb alsó sarok mellé.

A fordulást követően Bakos szabadrúgása kevéssel kerülte el a váci kaput. A 70. percben Frank kapufájánál közel járt az egyenlítéshez a Vác, ám hamar növelte előnyét a vendéglátó: Kocsis passza után Molnár Tibor a tizenhatoson belülről remekül tekert a rövid felsőbe, 2-0! A végén Mihály kisodródott helyzetből csak a kapufát találta telibe, a lefújás előtti Frank emelés pedig csak a szépségtapaszt jelentette Sisa Tiborék számára, 2-1!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!