Sport

2015.09.28. 15:07

Kitettek magukért a zalai lábtollasok Újszászon

Nagykanizsa - Az Újszász Kupa lábtoll-labda tornán öt egyesület 82 versenyzője küzdött az érmekért és a díszes kupáért. A medálok közül az egyiket Kunics Réka, a zalai Zemplén SE játékosa szerezte meg.

Kühne László

Kunics vezérletével nem akármilyen szériát produkáltak a zalaiak Újszászon, hiszen kupagyőztes lett mindhárom kanizsai egység, emellett Vlasics Dalma felállhatott a dobogó harmadik fokára klubtársa mellé egyéniben. Ugyanakkor hallatott magáról a Cserszegtomaj SK együttese is: a Balaton-parti klub női hármasa (Pál Dorina, Sillinger Zsanett, Udvari Boglárkam összeállításban) szintén bronzérmes lett. A vegyes párosok kategóriájában második helyen végzett a Kunics Réka-Huszár Emil duó, harmadik pedig a Vlasics Dalma-Lukács Márton egység.

Kunics Réka és az Újszász Kupa (Fotó: Zemplén SE)

A kanizsai férfi szekció is hozott haza érmeket: a játékos-edző Takács Endre irányításával második lett a centercsapat és páros (Huszár Emil-Lukács Benedek). Harmadik helyen zárt egyéniben Farkas Balázs, a Baranyai Benett-Farkas Balázs és a Lukács Márton-Takács Endre kettős.

A nagykanizsai Kunics Réka 3 arany és 1 ezüstérmével, a női mezőny legsikeresebb játékosaként érdemelte ki az Újszász Kupát.
Ezúttal az újonc, gyermek és serdülő korcsoportosok részére is megrendezték a lábtoll-labda Újszász Kupát, melyen a Zemplén SE játékosai négy alkalommal állhattak fel dobogóra. Bronzérmet szerzett a serdülő csapat (Kovács Marcell, Sziva Botond, Tolnai Gergely, Tukszár Zsófia), a fiú páros (Kovács Marcell, Tolnai Gergely), valamint Tukszár Zsófia leány egyéniben, illetve Tolnai Gergellyel együttműködve a vegyes párosok kategóriájában is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!