Sport

2015.09.28. 17:49

Remek eredményt ért el Pataki Viktória karatéka

Cegléd – Ismét remek eredményt ért el a kincsesbányai Pataki-Team karatékája egy nemzetközi versenyen. Ezúttal Pataki Viktória öregbítette a klub hírnevét.

Munkatársunktól

Több mint száz harcművész vágott neki a harmadik alkalommal megrendezett nemzetközi nyílt Sysman-Open elnevezésű karateversenynek, ahol az egyik aranyérmet Pataki Viktória a kincsesbányai Pataki-Team ifjúsági versenyzője szerezte meg. A shinkyokushin karate szervezet U-22, junior- és ifjúsági kumite és kata nyílt nemzetközi karateversenyén Pataki Viktória formagyakorlatban mutatta meg tudását, és erőteljes, pontos katakat bemutatva, minden fordulót magabiztosan nyerve utasította maga mögé ellenfeleit, és győzte meg a bírókat tehetségéről. A többszörös diákolimpia-győztes, utánpótlás bajnok karatéka, az európa kupa és világkupa második helyezés mellé most megszerezte ezt a rangos címet is, ezzel tovább gazdagítva már eddig sem csekély éremgyűjteményét. Mondhatnánk, hogy könnyű dolga van, hiszen a keresztneve már garancia a sikerre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!