Sport

2015.10.05. 14:27

Teljes lett a ZAC csapatainak sikere

Zalaegerszeg - Zord, szeles időben rendezték meg a Sport XXI. atlétikai program őszi pályaversenyét, ezúttal Zalaegerszegen.

Kerkai Attila

A nyugat-dunántúli régió csaknem minden egyesülete képviseltette magát a 9-12 éves atlétapalánták versenyén. Szoros versenyt hozott az U13 korosztály versenye, amiben az utolsó számra a 8x50 m-es váltóra maradt a döntés, melyben a Zalaszám-ZAC csapata végül megszerezte a győzelmet a Szombathelyi Sportiskola és a Mosonmagyaróvári Atlétikai Club csapatai előtt.

Az U11-es versenyben a Zalaszám-ZAC végig vezetett és a végső akadályfutásban is csak megközelíteni tudta őket a szombathelyi és a győri csapat.

A két győztes csapat kapitánya átvehette a K&B Maurers Kupákat, s ezzel számukra is véget ért az idei atlétikai szabadtéri szezon.

Az U11 csapat tagjai: Röszler Dóra, Gál Máté, Mózer Benedek, Ágoston Zsombor, Herman Vajk, Horváth Kevin, Pompor Barnabás, Balogh Ákos.

A ZAC U11-es csapatának tagjai, edzőikkel és érmeikkel

Az U13-as csapat tagjai: Pál Diána, Kuba Jázmin, Simon Anna Sára, Koller Dorina, Pető András, Csiszár soma, Hercsel Máté, Simon Zénó

Az egerszegi U13-as együttes is remekelt, ők is elsők lettek Fotó: ZAC

Edzők: Bacsa Istvánné, Góczánné Tóth Zsuzsanna, Cseh Ferenc, Pajor László, Szabó Gábor, Laczkó László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!