Foci

2015.10.08. 20:14

Ismét idegenben a Mezőfalva

Dunaújváros - A tizedik fordulót rendezik a Fejér megyei labdarúgó-bajnokságokban a hétvégén, amelyben már 14.30 órakor kezdődnek a mérkőzések.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban szombaton rendezik a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő Mezőfalva összecsapást. A kilencedik helyen álló mezőfalviak az előző fordulóban is idegenben játszottak. Velencén sokáig jól tartották magukat, hiszen Boros Benjamin második félidőben szerzett találatával egészen a hetvenötödik percig vezettek. Az utolsó negyedórában azonban három gólt is kaptak, így pont nélkül tértek haza. A papírforma alapján ezúttal is a házigazdák az esélyesebbek, de a Mezőfalva az elmúlt heti kiváló teljesítményt megismételve képes lehet egy esetleges bravúrra.

A sárga mezes baracsiak eddig hibátlan mérleggel állnak

A másodosztály Agárdi Termál csoportjának szombati játéknapján a Kulcs együttese a Kislángot fogadja. Az őszi szezonban még pont nélkül álló kulcsiak az előző körben 16-1-re kikaptak Enyingen, és ezúttal sem számíthatnak semmi jóra, hiszen a kislángiak a bajnoki helyezésük alapján sokkal jobb játékerőt képviselnek. Másnap a százszázalékos teljesítménnyel listavezető baracsiak a jó erőkből álló Pusztaszabolcsot fogadják. A Seregélyes Nagykarácsony mérkőzésen két kilenc pontos együttes csap össze. A győztes lépéselőnybe kerülhet az aktuális ellenféllel szemben. Az utolsó előtti helyen tanyázó Rácalmás az Aba-Sárvíz otthonában lép pályára, ahol valószínű, hogy újabb balsikert könyvelhet majd el. A zsinórban négy vereséget elszenvedő adonyiak ezúttal a Sárszentmiklós második csapatát fogadják. A házigazdák esetleges újabb vereségükkel teljesen leszakadnának a középmezőnytől.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában szombaton a körzetünkhöz tartozó csapatok közül a táblázat utolsó helyén álló Kisapostag az Iváncsa II-Beloiannisz gárdáját fogadja. Vasárnap nem valószínű, hogy gondot jelenthet a Nagyvenyim számára hazai környezetben a Perkáta legyőzése. A Mezőfalva II gárdája a Vajta, az Előszállás pedig a Sárbogárd együttesét fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!