Rendőrségi

2015.10.09. 05:35

Ön látta a balesetet?

A Szombathelyi Rendőrkapitányság a baleset körülményeinek tisztázása végett kéri a lakosság segítségét.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy egy szürke színű, ismeretlen forgalmi rendszámú, Audi típusú személygépkocsival közlekedett Vasasszonyfa felől Söpte irányába 2015. október 5-én 14 óra körüli időben. Haladása során a 8639-es számú út 4+540 kilométerszelvényénél eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti forgalmi sávba és egy Söpte felől Vasasszonyfa irányába tartó személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének ütközött, amely ennek következtében letörött és a jármű bal oldali ablakát betörve az utastérbe csapódott. A személygépkocsi vezetője a neki csapódott üvegszilánkoktól az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az Audi vezetője megállás nélkül továbbhajtott.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!