Sport

2015.10.09. 11:39

Érmeket szereztek a fit-kidesek

Veszprém – Hiába számítanak tapasztalatlannak, a veszprémi fit-kidesek remek eredményeket értek el az elmúlt időszakban.

Horváth Gábor

A Balaton Fitness Sportegyesület Kiskunlacházán, a Fit-Kid Dance országos versenyen 21 versenyzővel és 11 koreográfiával vett részt. A legtöbb versenyző életében először állt rajthoz. A gyerekek az elvárásokon felül teljesítettek, az egyes korcsoportban Takács Boglárka második, Bódiss Lilien harmadik, Budai Alexa a negyedik helyen végzett. A négyeses korcsoportban Budai Csenge negyedik lett egy igen népes mezőnyben, itt egy elemrontás következtében Idrányi Pannának és Oosthuizen Nicole Lujzának nem sikerült a hat közé jutás, ahogy Lendvai Rékának sem a kettes korcsoportban. Herczeg Petra az ötödik korcsoportban, élete első fit-kid versenyén bajnok lett.

A csapatversenyen az egyes korcsoportban aranyérmes lett a Baby June nevű koreográfia (Budai Liza, Budai Alexa, Budai Kíra, Takáts Boglárka, Takáts Barbara, Bódiss Lilien, Vajda Alexa, Literáti-Nagy Dorottya) , a kettes korcsoportban második helyezést ért el a Hercules múzsái című gyakorlat (Vajda Alexa, Budai Liza, Fehér Hanna, Fehér Gréta, Horváth Hanna és Farmakis Sztefanosz), míg a legnagyobbaknál egy tizeddel lecsúszva a dobogóról, negyedik helyen zárt a Farmakis Szófia, Kasszián Réka, Felber Rebeka, Vári Eszter összeállítású csapat. Külön öröm, hogy Herczeg Petra a verseny összes gyakorlata közül a legmagasabb pontszámot kapta. Edzők: Csapó Zsuzska, Edelényi-Szabó Veronika, Horváth Péter.

Címkék#fit-kid

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!