Szabadbattyán

2015.10.11. 10:14

Deep Purple-dalok, színekkel

Szabadbattyán – Amikor kezdésként felcsendült a világ egyik legismertebb gitárriffjével kezdődő Deep Purple-klasszikus, a Füst a víz felett (Smoke On The Water), mindenki tudta, megérkeztünk, otthon vagyunk.

V. Varga József

A székesfehérvári Color együttes négy év után állt össze újra. A csapat – Bedő Csaba (szólógitár), Kocsis Benő (dob), Molnár Melitta (vokál), Nagy György (szólógitár), Petkó János „Dezső” (ének), Schieder Pál (basszusgitár), Szemes Zita (vokál), Tunkli Mihály (billentyűk) és Varga János (basszusgitár) – nagyszabású koncertre készül november 7-én a Szent István teremben, melynek főpróbáját, színes, zajos sikerrel, a szabadbattyáni művelődési házban tartották a hét végén.

Színpadon a Color – Petkó János (b), Nagy György és Bedő Csaba 
Fotó: V. Varga József

A néhány dallamosabb nóta – Santana, Creedence Clearwater Revival – kivételével a kemény rock vitte a prímet, a nagyérdemű együtt élt a zenekarral, a hőskor klasszikusaival: Deep Purple, Uriah Heep, Steppenwolf, Status Quo. Hajrá, Color! A fergeteges buli után Lovász József keverte levezetésként a magyar retro nótákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!