Életmód

2015.10.12. 12:44

Mit tegyünk, hogy jól legyünk?

Címkék#életmód

Németbánya - A közelmúltban Molnár Cecília egészségfejlesztő tartott előadást az egészséges életmód öt szegmenséről a faluházban.

Civil Tudósítónktól

A veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtár ajánlásával, a pápai Jókai Mór Városi Könyvtár szervezésében. a községi könyvtár közreműködésével már negyedszer fogad tartalmas zenei és különféle témájú programokat a település.

Molnár Cecília évtizedek óta dolgozik Pápán az egészségügyben, csaknem három évtizede, mint reflexológus, életmód-tanácsadó természetgyógyász. Mióta a Szegedi Egyetem Alkalmazott Egészségtudományi Tanszékén egészségfejlesztő tanári diplomát szerzett, az iskoláskorú gyermekeknek is gyakran tart egészségnapokat. Élete arról szól, hogy másokon segítsen.

Molnár Cecília csaknem három évtizede életmód-tanácsadó
Fotó: Kiss Albertné

Sorsunk nem teljesen a mi kezünkben van, mondta, de a választás lehetősége igen. A test csak akkor tud jól működni, ha mentálisan is egyensúlyban vagyunk. Fontos a genetika is, de a környezettudatos gondolkodók azt vallják, hogy egészségünk megtartása nagy százalékban a környezetünkön múlik. Molnár Cecilia figyelmeztetett az otthonainkban egyre gyakrabban előforduló elektroszmog veszélyeire. majd táplálkozási, és életmód vezetési tanácsokat adott az érdeklődőknek.

Szerző: Kiss Albertné

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!