Életmód
2015.10.12. 11:35
Birsalmából valami finomat
Birsalmából nem csak remek sajtot készíthetünk, a háziasszonyok számtalan módját ismerik a felhasználásának
Tóth B. Zsuzsa
Kiváló kompótnak, lekvárnak, de vadhúsok körete mellé párolva és ivólevet is préselhetünk belőle. Kiváló leves készül belőle, vagy pite. Remekül sűríti a csipkebogyólevet, ha abból lekvárt szeretnénk főzni. Amíg a csipke beérik, fagyasszuk le a birset, aztán együtt főzzük és turmixoljuk. Nem kell órákig keverni arra várva, hogy besűrűsödjön. Ugyanakkor nem nyomják el, sőt, harmonikusan kiegészítik egymás ízét.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre